bannermid
bannerleft
bannerright

Numerologie

meisjeduif

De betekenis van een getal is belangrijker dan wij denken. Numerologisch denken is spelen met getallen. Het is mogelijk te ontdekken in welke situatie we ons nu bevinden. Ook kunnen we zien welke gaven en mogelijkheden we hebben en welke beperkingen zich voordoen. De lessen, die we dienen te leren, ontvouwen zich hieruit.

Wat zijn onze uitdagingen? Wat zijn onze werkelijke verlangens?

Onze geboortedag die de energie vertegenwoordigt, waar wij voor gekozen hebben om onze “weg” te gaan, vertelt ons over onze levensweg. We berekenen dan het levensweggetal, dat samen met de getallen, uit onze namen verkregen, onze blue-print laten zien.

Met behulp van de energie, die deze getallen vertegenwoordigen, kan men a.h.w. iemand lezen, waar hij/zij vandaan komt, zich bevindt en waar het toe leidt.

Er wordt nu energetisch werk verricht met de leer der getallen als verbindende energie.

Numerologie en de Zakenwereld

In de zakenwereld goochelt men met cijfers. Echter cijfers geven kwantiteit aan; getallen geven kwaliteit aan en werken op de geest. Sinds mensenheugenis maakte men gebruikt van getallen (Pythagoras). Kijk ook naar de bijbel en de sprookjesverhalen.

Men heeft de mogelijkheid om numerologisch te kijken naar medewerkers, sollicitanten binnen een bedrijf. Welke functie past bij wie? Zit deze persoon wel op de juiste plaats? Is deze sollicitant wel geschikt voor deze specifieke functie?.

Vragen als: wat is een goed moment is om een bedrijf te starten? Wat is de energetische betekenis van de nieuw gekozen naam voor een bedrijf of branche? De numeroloog zal U dat graag vertellen.

Wanneer de mens zijn eigen balans gevonden heeft, zal dat ook zijn uitwerking hebben op de wereldse huishouding.